YEAH!!!! WE GAAN WEER BEGINNEN!!!

In de zomervakantie, op 24 en 25 juli begint het Kliederlab weer. We hebben er SUPER veel zin in. Het zal iets anders zijn dan voorheen. Zoals vele van jullie weten geven we in de zomervakantie altijd een Family Fun en geen lessen. Omdat we tegenwoordig met bepaalde regels te maken hebben, zal de Family Fun deze zomer aangepast worden. De Family Fun zal op een gewone les gaan lijken. Heerlijk kliederen en experimenteren, samen met je papa, mama, opa of oma. Er mag één begeleider mee met uw kind.

  We beginnen op vrijdag 24 juli in de middag:

 • 13.00u - 14.00u
 • 15.00u - 16.00u
 • En op zaterdag 25 juli in de ochtend:

 • 9.00u - 10.00u
 • 11.00 – 12.00u
 • De workshops zijn voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 6 jaar. Omdat we een tijdje weg zijn geweest hebben we de prijs voor de zomervakantie aangepast. Ouders doen gratis mee!! Voor de kinderen is de bijdrage €5,-, normaal €7,50 per les.

  RESERVEREN

Naam: Kliederlab
Adress: Mahlerstraat 31, 1323 CS Almere
Tel: 06-24694266
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
KVK: 74752251

 1. Algemene voorwaarden
  Download hier de algemene voorwaarden
 2. Let op
  tijdens de KliederLab lessen, mogen we lekker kliederen en vies worden. Het kan gebeuren dat er vlekken op uw kleding komt en dat van uw kind. We hebben overals voor de kinderen en schorten voor de ouders. Wij raden u aan om voor u zelf en de kinderen oude kleding aan te geven. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gemaakte beschadiging aan uw kleding van u zelf en uw kind(eren).

 3. Allergieën
  Heeft u kind een allergie voor bepaalde voedingsstoffen, geef dit dan aan bij de inschrijving. Tijdens onze lessen gebruiken wij voeding in onze lessen.

 4. Annuleren
  Voor een boeking van een kliederlab geldt een bedenktijd van 14 dagen waarbinnen u kosteloos kunt annuleren. Annuleren doet u door een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., met uw naam en de start datum, tijd en locatie. Reeds betaalde kliederlabs zullen binnen 14 dagen worde terug gestort. Vind de eerste kliederlab plaats binnen 14 dagen na boeking dan kunt u afzeggen uiterlijk de dag voor de start van het kliederlab.

Extra info

Allergieën
Heeft uw kind allergieën stuur dan even een mail zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Schade aan kleren
Houd er AUB rekening mee dat ondanks overalletjes de kleren van u en uw kinderen vies kunnen worden tijdens het kliederlab. Kliederlab is niet aansprakelijk voor schade aan kleding