BELANGRIJK NIEUWS

­čśöHelaas heb ik geen goed nieuws.­čśö Het Kliederlab zal per direct tijdelijk moeten stoppen i.v.m. de Corona maatregelen. Voor ieders gezondheid, wat toch het belangrijkste is. De gemeente heeft aangegeven dat we nog maar met 4 volwassenen in de Veldhoek mogen. Helaas is het dan niet meer rendabel om de lessen te geven. De reserveringen gaan even uit. Voor hoelang dit zal zijn is nog niet duidelijk. Het ligt er helemaal aan wat de verdere ontwikkelingen zullen zijn. Hopelijk tot snel. ­čĹő­čĆ╝

Naam: Kliederlab
Adress: Mahlerstraat 31, 1323 CS Almere
Tel: 06-24694266
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
KVK: 74752251

 1. Algemene voorwaarden
  Download hier de algemene voorwaarden
 2. Let op
  tijdens de KliederLab lessen, mogen we lekker kliederen en vies worden. Het kan gebeuren dat er vlekken op uw kleding komt en dat van uw kind. We hebben overals voor de kinderen en schorten voor de ouders. Wij raden u aan om voor u zelf en de kinderen oude kleding aan te geven. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gemaakte beschadiging aan uw kleding van u zelf en uw kind(eren).

 3. Allergie├źn
  Heeft u kind een allergie voor bepaalde voedingsstoffen, geef dit dan aan bij de inschrijving. Tijdens onze lessen gebruiken wij voeding in onze lessen.

 4. Annuleren
  Voor een boeking van een kliederlab geldt een bedenktijd van 14 dagen waarbinnen u kosteloos kunt annuleren. Annuleren doet u door een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., met uw naam en de start datum, tijd en locatie. Reeds betaalde kliederlabs zullen binnen 14 dagen worde terug gestort. Vind de eerste kliederlab plaats binnen 14 dagen na boeking dan kunt u afzeggen uiterlijk de dag voor de start van het kliederlab.

Extra info

Allergie├źn
Heeft uw kind allergie├źn stuur dan even een mail zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Schade aan kleren
Houd er AUB rekening mee dat ondanks overalletjes de kleren van u en uw kinderen vies kunnen worden tijdens het kliederlab. Kliederlab is niet aansprakelijk voor schade aan kleding