GROOT NIEUWS!!!

Er komt een les op zaterdagochtend van 10.00u tot 11.00u, bij Hema Almere Buiten. In een mooie ruimte boven op de 1e etage. Er is plek voor 10 kindjes met ouder(s), dus wees er snel bij!! De les is voor kinderen in de leeftijd van 18mnd tot 4 jaar, zodra er genoeg kinderen zijn zal ik de groep gaan scheiden op leeftijd. Wilt u een keer een les proberen, geeft u zich dan op via onze site. U kunt dan een plekje reserveren, vul dan de code Proefles in en u kunt voor €5,- de les uitproberen. Dit geldt ook voor de andere lessen:

 • Woensdagochtend, van 10.00u tot 11.00u, in Stedenwijk
 • Vrijdagochtend van 10.00u tot 11.00u, in Stedenwijk
 • Zaterdagochtend van 10.00u tot 11.00u, in Almere Buiten
 • Kom Experimenteren, Ontdekken en Leren!!!

Family Fun

leeftijd: 1 - 6 jaar

zaterdag

De feestdagen zijn voorbij, het laatste weekend van de vakantie. Voordat alle verplichtingen beginnen nog even samen genieten. Kom kliederen en experimenteren tijdens onze creatieve ouder-en kind workshops op zaterdag 4 januari 2020 van 10:00u tot 12:00u.

Prijs:
Ouders doen gratis mee en per kind is de bijdrage € 5,-

Locatie: Deurnestraat 40 Stedenwijk (Gebouw Veldhoek)

In winkelwagen

Uw prijs:

 1. Algemene voorwaarden
  Download hier de algemene voorwaarden
 2. Let op
  tijdens de KliederLab lessen, mogen we lekker kliederen en vies worden. Het kan gebeuren dat er vlekken op uw kleding komt en dat van uw kind. We hebben overals voor de kinderen en schorten voor de ouders. Wij raden u aan om voor u zelf en de kinderen oude kleding aan te geven. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gemaakte beschadiging aan uw kleding van u zelf en uw kind(eren).

 3. Allergieën
  Heeft u kind een allergie voor bepaalde voedingsstoffen, geef dit dan aan bij de inschrijving. Tijdens onze lessen gebruiken wij voeding in onze lessen.

 4. Annuleren
  Voor een boeking van een kliederlab geldt een bedenktijd van 14 dagen waarbinnen u kosteloos kunt annuleren. Annuleren doet u door een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., met uw naam en de start datum, tijd en locatie. Reeds betaalde kliederlabs zullen binnen 14 dagen worde terug gestort. Vind de eerste kliederlab plaats binnen 14 dagen na boeking dan kunt u afzeggen uiterlijk de dag voor de start van het kliederlab.

Naam: Kliederlab
Adress: Mahlerstraat 31, 1323 CS Almere
Tel: 06-24694266
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
KVK: 74752251

Het KliederLab is een uurtje creatief plezier met ouder/opa/oma/tante/oom/oppas/nanny, onder begeleiding van een KliederLab docent. Samen plezier maken staat voorop! Er zijn nog een aantal voordelen van het

KliederLab:

 • Nog betere band opbouwen tussen kind en volwassen, dit komt ten goede van de ontwikkeling van het kind.
 • Werken aan verschillende ontwikkelingsgebieden, creativiteit, fantasie, fijne motoriek(oog-hand coördinatie)
 • Het verbreden van het geloof in jezelf, hoe trots kun je op jezelf zijn als je iets gemaakt hebt.

Wat willen wij bereiken?

Kinderen in vrijheid laten ontwikkelen, in hun eigen tempo, van bepaalde vaardigheden die belangrijk zijn om op de basisschool te beheersen. Bijvoorbeeld:

 • Knippen, hoe houd ik mijn schaar vast
 • Plakken, hoe doe je dat precies
 • Verven, hoe houd ik mijn kwast vast
 • Enz..

Waarom:

Wij geloven dat elk kind zijn eigen verhaal moet kunnen vertellen. Daarom richten wij ons met het KliederLab op activiteiten die het kind en de begeleider helpen in de ontwikkeling van het kind. Maar zeker ook op de creatieve ontwikkeling van de ouders zelf.

Het belangrijkste bij het stimuleren van de creatieve ontwikkeling is dat de kinderen er plezier in hebben. We vinden het niet belangrijk dat het kind iets “moois” maakt, maar dat het met plezier heeft gespeeld. Het gaat niet om het product, maar om het proces. Dit betekent dat een kind moet kunnen experimenteren. Het moet allerlei materialen kunnen uitproberen. Het kind moet ervaren dat materialen verschillend aanvoelen, dat een soort materiaal voor verschillende dingen kan worden gebruikt, het moet kunnen ruiken, voelen en eventueel proeven. Het kind moet zijn gang kunnen gaan, zonder dat het van buitenaf steeds wordt geremd.

More Articles ...

Extra info

Allergieën
Heeft uw kind allergieën stuur dan even een mail zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Schade aan kleren
Houd er AUB rekening mee dat ondanks overalletjes de kleren van u en uw kinderen vies kunnen worden tijdens het kliederlab. Kliederlab is niet aansprakelijk voor schade aan kleding